Moș Crăciun cu plete dalbe a sosit... îmbarcat pe maşina de luptă OSA-Akm

 

Militarii Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu” au continuat şi în acest an tradiţia întâlnirii copiilor personalului unităţii cu Moş Crăciun, prin organizarea „Serbării de Crăciun”.

Activitatea este una de suflet, prin intermediul căreia militarii îşi îndreaptă gândul către familiile dragi care i-au susţinut în activitatea lor pe parcursul întregului an de instrucție, an în care aceştia au obţinut rezultate remarcabile la toate activităţile desfăşurate.

Moş Crăciun şi sacul său magic, plin de cadouri pentru copiii cuminţi, au fost aduşi cu o maşină de luptă OSA-Akm, iar venirea acestuia a înseninat feţele copiilor, dar şi a părinților.

Colindele tradiţionale româneşti intonate în incinta Bisericii Militare de un cor de colindători ai Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj, au adus vestea Naşterii Domnului Hristos introducându-i pe cei prezenţi în atmosfera sărbătorii de Crăciun. Copiii, prin colindele lor, au reuşit chiar să-l înduplece pe Moş Crăciun să treacă cu vederea micile năzbâtii de peste an și să dăruiască mult-așteptale cadouri.

La serbare au participat şi copiii militarilor aflați la peste 3500 de km, în misiunea „Army Institutional Advisory Team”, rotaţia 6, în teatrul de operații din Afganistan.

Activitatea a fost coordonată de comandantul Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu”, colonel Ioan Munteanu, care transmite şi pe această cale camarazilor şi familiilor acestora: „Sărbători fericite și la mulți ani!”

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2