„Gemina Cluj”, în faza finală a Campionatului Național de Minifotbal al Firmelor și Instituțiilor

 

Oradea, 15-17 iunie. Echipa de minifotbal a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” condusă de generalul de brigadă Nicolae Tonu, în calitate de președinte onorific al echipei și jucător, a evoluat în cadrul competiției de nivel național desfășurată la Oradea.

În turneul desfășurat, echipa diviziei nu a pierdut nici un meci, evoluând până în optimile de finală unde a întâlnit echipa „Coriolan Bacău”, vicecampioana de anul trecut și câștigătoarea turneului de anul acesta. Meciul, soldat cu un scor de 2 la 2, a fost încheiat de „loteria loviturilor de pedeapsă”, echipa noastră înscriind 5 goluri și primind șase.

***

Echipa de minifotbal a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a luat ființă la începutul lunii septembrie a anului 2017 la inițiativa generalului de brigadă Nicolae Tonu, locțiitorul comandantului marii unități, și este antrenată de Radu Cojocnean. Lotul este format din militari din garnizoanele Dej, Turda și Cluj. Din echipă face parte și caporalul Flaviu Chișu, jucătorul care a fost convocat înainte de acest turneu, la un stagiu de pregătire cu naționala de minifotbal a României în vederea selecționării în lotul național.

Felicitări tuturor membrilor echipei pentru dăruirea de sine arătată în cadrul tuturor competițiilor unde au fost prezenți reprezentând Divizia 4 Infanterie „Gemina”.

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1