Din dragoste pentru semeni

 

Preot militar Adrian David: „Citind Epistola Sfântului Apostol Iacob, ne rămâne în minte și persistă pe tot parcursul vieții noastre de creștini, îndemnurile legate de îmbinarea credinței cu faptele cele bune. Credința lucrătoare prin iubire devine liantul între semeni, mai ales între cei care din prinosul avuției lor fac o bucurie și celor care, din motive, de cele mai multe ori independente de ei, bătrâni și copii, au o viață grea și țin cu greu pasul cu contemporaneitatea.

Astfel, într-o zi frumoasă de iulie, reprezentanți ai Batalionului 191 Infanterie “Colonel Radu Golescu”, dislocat în Cetatea Aradului, în colaborare cu Arhiepiscopia Aradului, prin Paraclisul Eparhial de la Trei Insule, au ajuns, așa cum au mai făcut-o și în alte rânduri, la acești oameni minunați, arătând astfel dragoste frățească și bunătate sufletească. 

Frumusețea locurilor vine parcă în contrast cu necazul acestor bătrâni care au muncit, dar „ așa a fost să fie” și a acestor copii care nu au nicio vină.

Familiilor vizitate le-au fost împărțite alimente, haine, iar copiilor dulciuri, jucării și cărți aferente vârstei fiecăruia.

Dumnezeu să-i răsplătească pe cei ce ne-au ajutat să ajutăm!”

 

Foto: Cristian Jivan

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1