Regimentul 317 ISR „Vlădeasa”, 50 de ani de tradiții militare

Someșeni, 1 iulie. Cercetașii clujeni aniversează jumătate de veac de la înființarea unității. Cu acest prilej, la sediul regimentului a fost organizată o ceremonie militară și religioasă. Printre cei care au luat parte la eveniment s-au numărat locțiitorul comandantului Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general de brigadă Nicolae Tonu, prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, comandanți de unități și ai structurilor din Sistemul de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, la nivel local

Cu prilejul aniversării a 50 de ani de la înființare, în semn de apreciere a profesionalismului personalului militar și civil al unității, Drapelul de Luptă a fost decorat cu Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării. Ceremonia s-a încheiat cu defilarea militarilor Regimentului 317 ISR „Vlădeasa”, în acordurile Muzicii Militare a comandamentului Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Ulterior, cercetașii clujeni au pregătit un exercițiu demonstrativ, executat cu sprijinul elicopterelor Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, precum și o expoziție statică cu tehnică și armament.

 

La mulți ani Regimentului 317 ISR „Vlădeasa”!

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3 4