Schimbarea comenzii la Brigăzii 81 Mecanizată

 

Luni, 16 ianuarie, la sediul Brigăzii 81 Mecanizată General ,,Grigore Bălan’’, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Terestre, generalul- locotenent Iulian Berdilă, și a comandantului Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, generalul de brigadă Bogdan Cernat, s-a desfășurat ceremonia de predare-primire a comenzii marii unități și festivitatea de deschidere a noului an de instrucție.

Generalul de brigadă Cornel-Traian Scurt, care s-a aflat la comanda brigăzii în perioada 2020-2023, a predat comanda marii unități bistrițene colonelului Cristinel Dumitru Colibaba.

Vă privesc cu recunoștință, admirație și respect, sunt mândru de voi și onorat de faptul că am fost comandantul vostru. Cu certitudine, îmi veți da, în continuare, motive de satisfacție și bucurie prin rezultatele pe care le veți obține.” a transmis generalul de brigadă, Cornel-Traian Scurt foștilor subordonați.

Colonelul Cristinel-Dumitru Colibaba este absolvent al Institutului Militar ,,Nicolae Bălcescu’’ și a participat la cursuri de carieră atât pe teritoriul național cât și în afara acestuia, fiind un veteran al teatrelor de operații Irak și Afganistan.

,,Știu că pășesc într-o unitate cu tradiții vechi, o unitate care a făcut și face cinste Armatei României, atât în țară, cât și în afara granițelor ei. Am certitudinea că împreună vom putea gestiona operativ prezentul și vom putea construi o viziune coerentă a viitorului, astfel încât să putem evidenția seriozitatea, profesionalismul și dedicarea, valori de altfel fundamentale ale instituției din care facem parte.’’, a menționat în cuvântul său noul comandant.

Le urăm mult succes ambilor ofițeri în viitoarele provocări profesionale care îi așteaptă pe noile funcții!

 

Text: Raluca Mureșan

Foto: Raluca Mureșan, Lavinia Morar, Cristina Miia, Marian Lungu

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2