Ceremonia de înaintare în grad și trecere în rezervă a Generalului de brigadă Petru Pah

 

La comandamentul Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina” s-a desfășurat ceremonia de înaintare în grad și trecere în rezervă a șefului de stat major al marii unități, generalul de brigadă Petru Pah, în prezența locțiitorului șefului Statului Major al Forțelor Terestre, generalul maior Cristian Dan.

 

I-au fost alături atât primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, comandanți ai unităților militare din zona de responsabilitate a diviziei, cadre militare în activitate și în rezervă care și-au desfășurat activitatea în cadrul unității, oficialități militare și civile din garnizoană, cât și personalul structurii și familia.

 

Locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Terestre l-a felicitat pe generalul de brigadă Petru Pah pentru activitatea pe care a avut-o în aproape 40 de ani în uniformă militară, în slujba țării, iar cu această ocazie i-a înmânat Sabia cu înscrisuri gravate.

 

,,Acesta este un eveniment important și emoționant marcat de sentimente de bucurie dar mai ales de regretul generat de părăsirea unei instituții în care mi-am trăit aproape întreaga viață fiind părtaș la bucurii și la necazuri, la realizări și neajunsuri, alături de admirabile colective de profesioniști, cea mai importantă resursă a unei instituții și a societății...Plec cu sentimentul că mi-am îndeplinit obligațiile cu responsabilitate și demnitate... ne-a mărturisit cu emoție ofițerul trecut în rezervă.

 

Generalul de brigadă Petru Pah a fost parte din statul major al comandamentului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina pentru 19 ani, iar cu aceasă ocazie, colectivul comandamentului marii unități îi transmite multă sănătate, viață lungă, plină de împliniri alături de cei dragi!

 

Text: Oana Boier

Foto: Ionuț Suciu, Emil Moritz

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2