Ziua Intendenței Militare

          Cu prilejul Zilei Intendenței Militare, care este marcată anual, la data de 1 februarie, colegul nostru, plutonier adjutant principal Emilian Dobrea, din cadrul comandamentului Brigăzii 81 Mecanizată “General GrigoreBălan”, urează „La mulți ani!” tuturor militarilor care poartă pe umăr însemnele armei intendență.

          Plutonierul adjutant principal Emilian Dobrea este veteran al teatrele de operații cu șase misiuni internaționale în Angola, Irak, Afganistan și Polonia. Pe parcursul carierei militare, a îndeplinit atât funcții de conducere cât și de execuție, iar în semn de recunoaștere a meritelor sale profesionale a fost decorat cu numeroase distincții militare, dintre care amintim pe cea mai importantăEmblema de Onoare a Forțelor Terestre”.

          “Ceea ce fac, fac cu plăcere, de aceea am ales să fac ceea ce mă reprezintă cu adevărat. Modul în care îmi îndeplinesc sarcinile de zi cu zi este primordial și consider că este o formă de respect de sine ştiind că astfel voi respecta, în egală măsură, pe cei cu care şi pentru care lucrez.”

 

         La mulți ani tuturor intendenților militari!!!

 

Text: Teodora Uifelean

Foto: Brigada 81 Mecanizată

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1