FELICITĂRI "GEMINA" CLUJ!

 

Cu mândrie și bucurie, vă împărtășim că echipa noastră de minifotbal a strălucit din nou la "CUPA JANDARMERIEI 2024" și a cucerit încă un trofeu remarcabil! Sărbătorim astfel o performanță de excepție, iar meritele reușitei se datorează muncii grele și determinării de neclintit a fiecărui membru al echipei!

Într-un turneu intens și competitiv, militarii Diviziei 4 Infanterie „Gemina” au demonstrat încă o dată spiritul său invincibil. Cu un parcurs aproape perfect, au reușit să își adjudece locul fruntaș, învingând echipe de elită formate din personal din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională.

Cu o determinare de neînvins și un joc de echipă extraordinar, echipa a făcut față tuturor obstacolelor și a dominat terenul de la început până la sfârșit. Fiecare gol marcat a fost o dovadă a talentului, dedicării și pasiunii pentru fotbal!

Această victorie nu este doar a jucătorilor, ci și a întregii echipe care i-a susținut și a fost alături de ei în fiecare pas al drumului lor către succes!

Felicitări tuturor echipelor participante pentru jocul lor incitant și fair-play-ul lor exemplar! Felicitări campionilor noștri care nu ne dezamăgesc niciodată!

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1